Consiliul Elevilor

Părerile şi contribuţia elevilor contează

Componenţa Consiliului Elevilor

Consiliul Elevilor este format din reprezentanţi ai elevilor din ciclul gimnazial, câte doi elevi, un băiat şi o fată, din fiecare clasă.

Activităţi CE

Schimbarea vine din acţiune

Acţiuni de reciclare

În fiecare an elevii şcolii, coordonati de Consiliul Elevilor, se implică în acţiuni de colectare selectivă şi reciclare. Elevii colectează hârtie, carton, capace de plastic, becuri şi baterii uzate, care sunt valorificate la centrele specializate. Astfel, elevii învaţă că gesturile mici sunt importante pentru mediul înconjurător.

impaduriri

Acţiuni de împădurire

Reprezentanţii Consiliului Elevilor şi 35 elevi din clasele a VII-a C şi a VI-a B, însoţiţi de 4 parinţi, doi profesori coordonatori: Bia Emilia şi Moscovici Ionela s-au alaturat iniţiativei de împădurire din 14 aprilie 2018 a CERT Transilvania - Detaşament de Intervenţie la Dezastre - CERT prinde radacini, editia a VI-a, Savadisla 2018. S-au împadurit 5 ha cu 45.000 de puieţi. Elevii nostri au reuşit să planteze aproximativ 800 puieti. Am fost asistaţi şi ajutaţi de personalul specializat al Direcţiei Silvice Cluj, care ne-a invitat sa instalăm pe parcela pe care am plantat copăceii o plăcuţă cu numele şcolii noastre.

impaduriri

Proiectul "Eco-gesturi" al grupului RecupART

În primavara anului 2017, proiectul Eco-gesturi elaborat de Consiliul Elevilor a fost selectat în competiţia naţională "Elevi de serviciu în folosul comunităţii", organizată de Fundaţia Noi Orizonturi.Mai mult

53 de ani de performanţă în educaţie